Wie zijn wij?

GSV De Sleutels is een enthousiaste sportvereniging voor mensen met een lichamelijke beperking of een chronische aandoening, of voor wie in een revalidatieprogramma extra beweging wil inpassen. Gezelligheid en sportiviteit gaan hand in hand, op ieders eigen niveau en in ieders eigen tempo. Voor de één gericht op prestatie, voor de ander op gezond in beweging blijven, voor een ander op revalidatie, en voor weer een ander op gezelligheid en contacten. Alles is mogelijk. Dat maakt GSV De Sleutels uniek!

Een lichamelijke beperking hoeft geen belemmering te zijn om te sporten. Bij GSV De Sleutels kun je terecht. We helpen graag het misverstand uit de wereld dat sporten met een beperking onbetaalbaar of onmogelijk zou zijn.

Bij GSV De Sleutels zijn de meest gangbare aanpassingen aanwezig en verder is er ondersteuning door vrijwilligers. Vanzelfsprekend zijn ook persoonlijke begeleiders van harte welkom.

Moet ik in een rolstoel zitten om lid te mogen worden?

Nee, dat hoeft zeker niet. De beperkingen van onze leden zijn zeer verschillend. Lichamelijk en psychisch. Sommigen gebruiken een rolstoel, anderen kunnen prima lopen. Iedereen met een beperking of chronische aandoening is welkom.

Wat als ik niet zo van sporten houd?

Dat is geen enkel probleem. Lees gewoon overal ‘bewegen’ in plaats van ‘sporten’, en je voelt je direct thuis. Alle voordelen inclusief de gezelligheid blijven gewoon bestaan.

Wat moet ik doen als ik begeleiding nodig heb, maar zelf geen begeleider weet te vinden?

Schroom niet om toch contact op te nemen. Als de kennismaking bevalt, kunnen wij helpen zoeken naar een oplossing.

Kan ik nu alvast een indruk krijgen?

Jawel, er is in 2014 een promotiefilmpje gemaakt, dat via YouTube te zien is. Klik hier om het filmpje te bekijken.